Marmaris i Turkiet

Atlantis waterpark
 Atlantis Waterpark är en perfekt dagsutflykt för hela familjen. Här finns något för alla i familjen, stora som små. Det här är en plats att ha riktigt roligt på, och en plats där man kan testa hur mycket man egentligen vågar. Man finner det roliga vattenäventyret mitt på Marmaris huvudstrand, vackert belägen med den magnifika naturen runt omkring.

Det finns åtta olika vattenrutschkanor att välja mellan. De grymmaste kallas för Kamikaze och svarta hålet. De består av en nästan oändlig ström av svängar och kurvor. De två värstingarna är inget för den fege utan kanske mer för de tuffare barnen och de vuxna, men det finns snällare varianter också. Flera av rutschbanorna går parallellt med varandra och man kan åka två och två bredvid varandra så att man verkligen kan uppleva färden tillsammans. Vill man inte åka på sin egna rumpa kan man alltid åka Splash Boat, där man istället sitter ”säkert” i en båt. Men man blir lika blöt för det.

I Atlantis Waterpark finns två inomhuspooler för de mindre barnen och en stor vågpool där man garanterat blir översköljd av vatten. Är man lite tuffare av sig kan man prova på bumperbåtarna. De fungerar som bumperbilarna på tivoli. Man ska helt enkelt krocka med de andra båtarna för att ha riktigt skojigt.

För den som inte tycker om att var inomhus eller var i pooler när solen ändå lyser över det riktiga vattenbrynet håller Atlantis Waterpark med en egen strand. Här erbjuder man allt ifrån vattenskoter till parasailing och bananbåtar.

Om man lyckas tröttna på allt vattens om Atlantis Waterpark erbjuder kan man istället gå till bowlingbanan för att spela lite med vänner och bekanta. När man blir hungrig går man till restaurangen och törsten släcker man enklast i baren.

Atlantis håller även med ett stort hotell som passar perfekt för familjen med mindre barn. Rummen är rymliga och trevliga och då många andra barnfamiljer också bor här får barnen automatiskt en hel hög med vänner från hela Europa. Det kan också vara skönt att veta att man på Atlantis Waterpark satsat en hel del på säkerheten. Alla lekar och kanor är av hög kvalitet och säkra att åka.Mer information om Atlantis Waterpark
Själv så tyckerj ag att det är lite överdrivit med denna vattenpark. Det är väl trevligt om man har barn och mindre med sig men inte annars. .
Inlagt i databasen 11/25/11 09:47:09

Kommentera


Reseberättelse

MarmarisVar på semester i augusti, bodde några km utanför Marmaris, men det är lätt att ta sig in till Marmaris med bussar.

Marmaris - Av Margaretha
DalyanMissade att skriva om Dalyan som var en av de utflykter vi testade att åka till ifrån Icmeler. Helt fantastisk tur där man fick uppleva

Dalyan - Av Erik

Senaste bilder

Marmaris by night
En liten bild från Marmaris by night.
Bilder från Marmaris.
Bild från Marmaris hotell
Bild från ett av de många hotell som finns i Marmaris
Hotell i Marmaris